Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie bijdragen

Willekeurig
Populair
Recent

Welke suggesties wil jij aan het ontwerpteam meegeven rond de zone Groenenhoek?

Integratie met plannen Ringproject 16 - Grote Markt Berchem
Uit de plannen van 2018 bleek dat het (honden)park langs de Rodekruislaan op termijn zou vervangen worden door een hoogbouw die aansluit op een marktplein boven op de uiteindelijke overkapping van de Ring. In welke mate kunnen we verzekerd zijn dat de inspanningen om het groen een prominente plek te geven binnen een aantal jaar niet teniet worden gedaan?
Axel R.
0 0
Log in om te stemmen

Welke suggesties wil jij aan het ontwerpteam meegeven rond de zone Mastvest?

Verbinding uit de stad
Hoe zal de stad verbonden worden met het ringpark? Er is reeds een fiets/voetgangersbrug die het villegas, wolvenberg en brilschanspark verbind maar hier geraken vanuit de stad is moeilijk en of gevaarlijk.
Bart V.
0 0
Log in om te stemmen

Welke suggesties wil jij aan het ontwerpteam meegeven rond de zone Nachtegalenpark?

Wat met de site van De Wezenberg?
De Wezenberg lijkt nu tussen de plannen door te vallen en niet meegenomen te worden. Dat zou een gemiste kans zijn! Op dat punt komen verschillende zones samen, en daartegenover is ook een ingang van Domein Hertoghe. Een goede verbinding met dit domein zou een nog groter aaneengesloten groen gebied betekenen.
Marijn R.
0 0
Log in om te stemmen

Welke suggesties wil jij aan het ontwerpteam meegeven rond de zone Nachtegalenpark?

Opwaardering van de bestaande nervatuur: Vogelzanglaan - Gerard Le Grellelaan - Karel Oomsstraat
Het zou een gemiste kans zijn om de nervatuur van het Nachtegalenpark tot aan de K. Oomsstraat links te laten liggen. Dit is een veel gebruikte verbindingsweg, niet in het minst voor fietsers en voetgangers, die een opwaardering zou kunnen gebruiken. Deze as passeert langs de sportvelden van de Expo, Wezenberg, De Singel, Albert Heijn, Domein Hertoghepark, het nieuwe woonproject Louise Marie. Groene toegang tot de Stad. Dynamische wijk.
Raf D.
0 0
Log in om te stemmen

Welke suggesties wil jij aan het ontwerpteam meegeven rond de zone Nachtegalenpark?

Vergeet aansluitknoop met A12 & Bevrijdingstunnel niet!
De planning aan het Nachtegaalpark om de bestaande structuur aan te pakken naar een nieuw landschap met herwaardering v vesten en meer water mag niet worden gestopt ter hoogte van het schooltje/ Dikke Mee. Als tegelijk extra geluidsschermen en buffers langs de aansluiting met A12 worden aangelegd tot aan de tunnelmond wordt de ‘aangename’ parkzone met bestaande recreatie uitgebreid langs de Eglantierlaan & daalt de overlast voor buurt en park
peter r.
0 0
Log in om te stemmen

Welke suggesties wil jij aan het ontwerpteam meegeven rond de zone Brialmont?

Kap geen bomen of struiken meer
Kunnen jullie het ontwerp niet meer gedetaillerd tonen? Het is moeilijk nu om juist te weten wat jullie voorstellen. Mijn belangrijkste vragen zijn: 1) hoe verhouden jullie je tot het absurde ontwerp voor F11 fietsostrade-Saffierstraat? 2)waarom geen park met behoud van volkstuinen? Waarom die geen integraal deel laten uitmaken van 'groene vesten' ? 3)hoe sluiten jullie plannen aan op toekomstvisie overkapping?
Eva M.
0 0
Log in om te stemmen
Ontdek ze allemaal

Ontdek de ingediende suggesties op de kaart.
Klik op een suggestie om te reageren.

Ringpark Groene Vesten

Bouw mee met de ontwerpers aan het Ringpark Groene Vesten.