Doe mee aan de online Ringdagen over het Landschapsontwerp

Het ontwerpteam is volop bezig aan het definitieve landschapsontwerp voor het hele Ringpark Groene Vesten. Op de online Ringdagen geven ze meer uitleg over de verschillende onderdelen ervan.

Op woensdag 24 februari 2021 om 19.30 uur stelt het ontwerpteam het landschapsontwerp voor Ringpark Groene Vesten voor.  Tijdens deze tweede Ringdag overlopen ze het oostelijk deel tussen Mechelsebrug (Grotesteenweg) en de Tuinwijk Borgerhout/Turnhoutsepoort. 

Het zuidelijke deel is maandag 22 februari reeds aan bod gekomen. Nog even en je kan de volledige presentatie herbekijken.

Waarover gaat het?

Tijdens  de online Ringdagen maak je kennis met het landschapsontwerp voor Ringpark Groene Vesten en krijg je een update over de volgende stappen. 

Je kan op voorhand de grote lijnen van het landschapsontwerp hier al ontdekken en je eventuele vragen voor het ontwerpteam al doorgeven. Tijdens de Ringdag antwoordt het ontwerpteam op de meest gestelde vragen. In het verslag van deze Ringdag zal je de antwoorden op alle vragen kunnen terugvinden, ook deze die niet tijdens de online Ringdag aan bod zijn gekomen.

Je krijgt ook informatie over hoe je feedback over dit ontwerp kan geven en hoe je kan aangeven wat er voor jou belangrijk is bij de verdere uitwerking.

Wat mag je verwachten?

Omwille van corona verloopt deze Ringdag digitaal. Je kan eerst enkele presentaties volgen en vervolgens via een chatfunctie vragen stellen. Je komt zelf niet in beeld. We verwachten ongeveer een anderhalf uur bezig te zijn.

Kan je er niet bij zijn?

De online infosessie wordt opgenomen en kan je nadien herbekijken. De vragen en antwoorden worden gebundeld in een verslag en kan je ook achteraf downloaden.