Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Hoe ziet jouw ideale speelplek aan Distelhoek eruit? Waar moeten de ontwerpers zeker aan denken?

16
1
Geef zelf je idee

Deze ideeën werden reeds ingediend

Willekeurig
Populair
Recent
Graag zouden wij een nieuwe hondeweide krijgen aangezien de huidige weide moet wijken. Liefst voorzien van bomen! Een volledige overkapping langs de distelhoek lijkt me ook de enige juiste beslissing met het oog op een duurzame toekomst. Dit zal duurder zijn bij de aanleg maar op lange termijn zichzelf terugbetalen. Dit schept ook meer ruimte voor groen en verhoogt de leefbaarheid in een steeds drukker wordend Antwerpen.
Andy D.
0 1
Log in om te stemmen
een ontmoetingsplek voor gans de wijk , maar vooral geen grote evenementen of realisaties. Een plek waar zowel jong als oud kunnen vertoeven.
Walter s.
0 0
Log in om te stemmen
Een ontmoetingsplaats voor jong en oud geen te grootse speeltuigen
Walter s.
0 0
Log in om te stemmen
Een plek voor kinderen om te spelen, maar zeker ook aandacht voor senioren om hier aangenaam te vertoeven. Het seniorenlokaal is er immers ook gelegen. Los van de kinderen moeten oudere mensen hier ook rustig kunnen wandelen. Het moet er vooral ook een veilige omgeving blijven want later op de avond trekt deze locatie soms ook guurdere types aan... dus zeker voldoende verlichting en mogelijkheid tot sociale controle.
Christiane W.
0 0
Log in om te stemmen
Distelhoek is een paar jaar geleden mooi aangelegd. Er is een taverne met groot terras. Bijkomende horeca is niet nodig, alsook geen extra evenementen of bbq-plaatsen. Dit brengt alleen maar zwerfvuil en geluidsoverlast mee van mensen die van buiten de wijk komen. Laat de mening van de buurtbewoners primeren. Zij zijn hier komen wonen voor de rust.
L V.
0 0
Log in om te stemmen
Distelhoek is nog maar enkele jaren geleden volledig heraangelegd. Laat het zoals het is en bespaar op onnodige uitgaven. Vroeger kwamen hier durgsdealers die tijd willen we hier niet terug beleven!
anne-marie c.
0 0
Log in om te stemmen
De speeltuin aan de Distelhoek is voor mij perfect zoals hij nu is. Daar moet vooral niets aan gewijzigd worden.
Steven D.
0 0
Log in om te stemmen
Ik ben het met een paar buurtbewoners eens. Een park aanleggen tussen de ring en de woonwijk is nog meer criminaliteit naar hier halen. Onbewaakt !!!! De dealers zijn hier niet weg. Die hebben zich verplaatst naar eind de ganzemate en het naastliggende parkje. Dus voor mijn part laten zoals het is.
Jeanine D.
0 0
Log in om te stemmen
Laten zo als het nu is
Ludo V.
0 0
Log in om te stemmen
Een rustig park met wandelwegen, geen overlast.
PAUL C.
0 0
Log in om te stemmen
Het huidige speeltuintje aan de Distelhoek is geweldig. een avontuurlijke plek voor kinderen om te spelen en te ravotten in een natuurlijke omgeving. Het zou goed zijn deze speeltuin nog te vergroten op dezelfde manier. Misschien nog wat meer waterpartijen en fontijntjes. En wat meer banken en vuilnisbakjes om alles schoon te houden. En een ouderwetse parkwachter. De sportvelden moeten uiteraard ook blijven of eventueel verplaatst worden naar het nieuwe park. Ook de hondenweide zou naar het nieuwe gedeelte kunnen verplaatst worden. Hoop wel dat er voldoende toezicht op dit gebeid zal gehouden worden. Drugstoestanden moeten stoppen. Moet een rustige, groene, veilige omgeving zijn voor oud en jong.
Linda M.
0 0
Log in om te stemmen
Het park moet zich vnl. richten op de buurtbewoners. Waar we rustig op een bankje kunnen zitten, recreatief aan sport kunnen doen, ook in kleine groepen. Er moet voldoende sociale controle zijn om criminaliteit en overlast te voorkomen. Voldoende vuilbakken zijn noodzakelijk om zwerfvuil te beperken.
Brigitta H.
0 0
Log in om te stemmen
Het moet een plek zijn waar iedereen van de wijk zich thuisvoelt. Een rustige plek om te spelen en ontspannen mét oog voor de rechtstreekse buurtbewoners. Er is immers nu soms geluidsoverlast, kleine criminaliteit en zwerfvuil. Verder zou een grote hondenweide of een hondenspeelbos zeker een aanwinst zijn. Er zijn in de wijk veel hondeneigenaars die het uitlaten van de hond koppelen aan een sociaal praatje. De huidige hondenweide verdwijnt en is ook achterhaald.
An T.
0 0
Log in om te stemmen
Ontmoetingsplaats voor jong en oud voor mensen in de buurt. Toffe speeltuin en hondenweide. In onze buurt zijn er veel mensen met honden. Geen plaats voor evenementen e.d. Vooral een rustige buurt met veel groen, zoals ze voordien was.
Ria D.
0 0
Log in om te stemmen
Een speeltuin voor kinderen!!! Zou echt ideaal zijn. Er zijn veel kinderen in de buurt die kunnen genieten van de speeltuin.
Askin G.
0 0
Log in om te stemmen
- Een fijne, grote hondenspeelweide liefst met bomen in en een bruggetje om agility te oefenen en een bankje binnen de hekken vd zone. De hondenweide die zal verdwijnen is nu DE ontmoetingsplaats voor hondeneigenaars in onze wijk! - volledige overkapping langs heel de wijk aub!!! (minder geluid van de spoorweg. Meer groen!) - picknicktafeltjes en bankjes - veel bomen en bloemen - grasveld (om te voetballen of vrije plaats om te zitten) - water!!! Fonteinen of vijvertjes. Natuurlijk + om af te koelen in de zomer. Iets voor voetjes in het water. (Zoals in park spoor noord?)
Michelle C.
0 0
Log in om te stemmen