Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Wat wil je de ontwerpers nog meegeven over het toekomstige Ringpark Groenendaal?

5
0
Geef zelf je idee

Deze ideeën werden reeds ingediend

Willekeurig
Populair
Recent
Graag een rustig park waar het voor iedereen aangenaam en rustig is. Ik heb destijds de wijk Luchtbal verlaten voor Merksem omdat ik hier meer rust en minder overlast vond. Ik heb geen zin in sluikstort en overlast allerhanden, of evenementen met veel geluidsoverlast, bijhorende parkeerdruk voor de omliggende straten... Mijn (klein)kinderen wonen naast de Merksemse tuinen, ik wil dat het rustige groene karakter daar bewaard wordt, zodat ouders hun kinderen met een gerust gemoed kunnen laten buiten spelen. Dat is immers de reden waarom ze jaren geleden voor deze wijk hebben gekozen. Na tien jaar werken voor hun deur, mag de buurt terugvallen op de rust waarvoor ze gekozen hebben.
Christiane W.
0 0
Log in om te stemmen
Veel groen en banken, voldoende vuilbakken. wandelpaden en fietspaden scheiden. Aanplanten nieuwe bomen, wat gerooid wordt moet op min of meer dezelfde plaats terug gepland worden. Een rustige omgeving. Geen plaats voor evenementen of BBQ.
Danielle V.
0 0
Log in om te stemmen
LUISTER NAAR DE BUURTBEWONERS. Voor hen is dit een leefbaarheidsproject én geen prestigeproject. Zij leven dag in en uit in deze wijk en moeten geen oplossing bieden aan alle zaken waar het de rest van de stad aan ontbreekt. Na méér dan 10 jaar werken aan de Ring, willen de buurtbewoners rust, groen én veiligheid.
An T.
0 0
Log in om te stemmen
Wij kunnen echter niks doen aan de aangekondigde werken maar hou aub rekening met de buurtbewoners. Bewoners hebben geïnvesteerd in deze wijk en houden van rust en de groene uitstraling. Hou het simpel, voorzie geen plaatsen of evenementen die criminaliteit en overlast veroorzaken. Meer vuilbakjes zijn zeer welkom! Tenslotte gaan wij de komende jaren met veel ongemak geconfronteerd worden.
Ria D.
0 0
Log in om te stemmen
Het Ringpark moet vooral een rustig park zijn zonder gebouwen en zonder evenementen voor passieve recreatie zoals het ook was neergeschreven in het huidig Bijzonder Plan van Aanleg (BPA). De nabije buurt heeft écht geen behoefte aan grote projecten met toeters en bellen. Dit kan eventueel wel (beperkt) aan het toekomstige plein aan station Groenendaal, maar zoals elders gezegd, is er totaal géén behoefte om dit in het kleine stukje groen tussen Bergen op Zoom Laan en Masurebrug daarvoor op te offeren of te belasten.
Steven D.
0 0
Log in om te stemmen